„Umreću za Putina“!

Specijalni predstavnik ruskog Ministarstva spoljnih poslova za rusko-američke humanitarne odnose i glumac Stiven Sigal rekao je da je spreman da se bori na strani Rusije u Ukrajini i da će, ako bude potrebno, poginuti za svog predsednika Vladimira Putina.

– Dan, nakon početka specijalne vojne operacije u Ukrajini, napisao sam pismo i uverio se da će ono najverovatnije stići do predsednika Putina…

I u pismu sam mu napisao da ćemo sada videti, ko su naši pravi sunarodnici i prijatelji, a ko neprijatelji.

Biću na strani svog predsednika i boriću se na strani svog predsednika – rekao je Sigal u svom dokumentarcu „U ime pravde”, objavljenom na platformi Smotrim.ru.

Sigal je izrazio uverenje u pobedu Rusije u Ukrajini i dodao da veruje da je glavna snaga Ruske Federacije u istini.

– Smatram se Rusom, moji preci su bili iz Rusije… Verujem da je Bog na našoj strani. Zato ćemo pobediti.

Naravno, imamo najbolje vojnike, oružje i vojskovođe ali na kraju krajeva, naša glavna snaga je u tome što smo u pravu – naglasio je Sigal.

On je ocenio da su stavovi ruskog predsednika u vezi sa širenjem NATO-a, „apsolutno tačni”, napominjući da Zapad, već duže vreme razvija takve planove i stvara preduslove za slanje svojih specijalnih snaga u Ukrajinu i obuku nacionalista.

Prošle godine je američki glumac i bivši suprug Kejti Peri Rasel Brend, takođe rekao da kolektivni Zapad „podržava naciste u Ukrajini da se suprotstave Rusiji“.

On je podsetio da su se SAD, rame uz rame sa Sovjetskim Savezom borile protiv nacističkog režima u Drugom svetskom ratu.

Borba.Info

Check Also

Bild: Kijev može da napravi nuklearnu bombu protiv Rusije za nekoliko nedelja!

Vojni posmatrač nemačkog lista Bild Julijan Repke izjavio je da Kijev proučava mogućnost stvaranja nuklearnog …