Prostačka i nesportska reakcija UFC zvezde! – VIDEO

„Nepoštovanje“ trenutak kada UFC zvezda tverkuje u lice protivniku nakon pobede, podelio je gledaoce.

UFC zvezda Ailin Perez je pobedila Dariu Zhelezniakovu i nije se suzdržala od tverkovanja njenim donjim regionima u pobedi…

Juče uveče (28. septembra) Ajlin Peres iz Argentine i Darja Železnjakova iz Rusije izašle su u ring da se bore u ženskoj bantam kategoriji, koja je održana u Accor Areni u Parizu, Francuska.

Borba je počela kontroverzno pre nego što je i počela, jer je Železnjakova u petak pala ispod težine od 136 funti u bantam kategoriji, a Perezovoj je takođe nedostajala težina za pola funte.

Zabrinutost je podignuta, nakon što se na snimku vidi, kako se Perezova naizgled trese, dok je bila na UFC vagi.

Međutim, Perezova je na kraju pobedila submisijom, već u prvoj rundi i sigurno nije bežala od toga da svojoj protivnici da do znanja, koliko je bila oduševljena time.

Atletičarka je odmah ustala i počela da trese guzom u lice Železnjakovoj, okrećući se i više uvijajući prema njoj, dok je i ona ustajala.

I nije trebalo mnogo vremena da ljudi preplave društvene mreže da bi se odvažili.

Jedan korisnik Tvitera je rekao: “Ailin Perez sa podneskom I proslavom! Tapkanje i pojavljivanje sada je način na koji daješ izjavu!”

Međutim, drugi nisu bili obožavatelji, a drugi je napisao: „Kad ti neko tvrkuje u lice, nakon što završiš, to je krajnje nepoštovanje vau“.

„Ovo je tako nepoštovanje“, dodao je drugi.

Treći je napisao: „Niska klasa“.

Perezova je, nakon borbe rekao, kako prenosi TalkSport: „Super sam srećan što učestvujem na UFC Parizu i kao što uvek govorim, želim da budem protagonista svake emisije u kojoj sam za fanove i za UFC.

„Za mene je bila sreća, što su mi dali protivnika sa ovim nivoom iskustva, jer od kada sam počeo u UFC-u daju mi mnogo UFC veterana koji imaju najmanje pet borbi u UFC-u. Tako da je bilo lepo da mogu da dobijem borca koji je, pretpostavljam, bio malo manje izazovan u poređenju sa ostalima, kako bih mogla da se pokažem i zaista dobijem vrhunsku pobedu, umesto da pobedim odlukom protiv težih, izazovnijih boraca.

“Fajterka” je svoju pobedu posvetila svom treneru Havijeru Ošaru Sabou, dodajući da je njen “najveći san” da “bude ta, koja će dovesti UFC u Argentinu”.

“Mick Mainard radi sjajan posao na postavljanju moje karijere u UFC-u i dobija prave borbe za mene. Završila sam sa traženjem konkretnih imena”, dodala je ona.

„Već sam u prvih 15, pa ću prestati da tražim bilo koga, jer svako koga pozovem, ionako, na kraju pobegne.

Perezova je rešila: „Ono što bih želela da uradim je da završim godinu u UFC Tampi u decembru ili potencijalno, čak možda ako imaju kartu u Majamiju da to urade, jer smatram da sam Floriđanka, sada kada živim u Sjedinjenim Državama i to bih volela da radim“.

Borba.Info

Check Also

Grupa majmuna intervenisala je na vreme da spase šestogodišnju devojčicu od napada otmičara!

Grupa neverovatnih heroja uspela je da spase život nedužnoj šestogodišnjoj devojčici, koju je nepoznati muškarac …