U slučaju dubokih udara Rusija će odgovoriti snažnijim oružjem! — Volodin

Prema rečima Vjačeslava Volodina, ključno je da parlamenti Sjedinjenih Država i evropskih zemalja „shvate i shvate šta može da se desi“.

U slučaju dubokih udara na svoje gradove Rusija će odgovoriti snažnijim oružjem, koje je u pripravnosti, rekao je predsednik Državne dume Vjačeslav Volodin…

„Danas SAD ne oklevaju da razgovaraju o mogućnosti udara na teritoriju Rusije. Šta takvi udari podrazumevaju?

Satelitski klasteri pripadaju Sjedinjenim Državama i zemljama NATO-a.

Ciljanje i izvršenje komande će se u ovom slučaju vršiti zajedno sa satelitskim klasterima od strane osoblja NATO-a, to znači da je NATO u potpunosti uključen u ovaj sukob“, rekao je Volodin, pred početak jesenjeg zasedanja parlamenta.

“Ova diskusija može dovesti do najstrašnijih posledica. Oni razgovaraju o udarima na naše mirne gradove i o tome razgovaraju misleći da to neće uticati na njih. To nije tako. Mi ćemo uzvratiti. Imamo sredstva za odmazdu. Jače oružje je spremno“, naglasio je on.

Prema Volodinovim rečima, ključno je da parlamenti SAD i evropskih zemalja „promisle i shvate šta može da se desi”.

„Aktuelni predsednik Sjedinjenih Država Džo Bajden, koji je već otišao, pošto je napustio izbornu trku, nemački kancelar Olaf Šolc, koji je praktično svuda izgubio i njegova budućnost kao političara je ravna ničemu i predsednik Francuske Emanuel Makron, čiji građani ga, takođe nisu podržali, danas može da izazove sukob koji će imati nepovratne posledice.

On je dodao da ruski predsednik Vladimir Putin, „čini sve da zaustavi nuklearnu katastrofu i zaustavi rat koji može da eskalira u svetski rat“.

Voleo bih da političari evropskih zemalja shvate, kuda ih vode lideri koji nemaju podršku svog naroda“, naveo je Volodin.

Borba.Info

Check Also

Li Ming: Kina se protivi bilo kakvom mešanju spoljnih sila u unutrašnje stvari Srbije!

Kineski ambasador Li Ming izjavio je večeras da se Kina protivi bilo kakvom mešanju spoljnih …