Harisova želi rat sa Rusijom!

Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je da bi izborna pobeda njegovog rivala, potpredsednice Kamale Haris, na kraju dovela do rata sa Rusijom, upozoravajući na predstojeći “nuklearni holokaust”.

Tokom predizbornog skupa u Las Vegasu, Nevada, u petak, Tramp je izrazio zabrinutost, zbog potencijalnog nuklearnog sukoba, zbog „nesposobnih ljudi“ u Vašingtonu, tvrdeći da je on jedini sposoban da spreči globalni rat…

„Završićete u Trećem svetskom ratu. Imaćete nuklearni holokaust, ako ne budemo oprezni. Ovi ljudi nemaju pojma šta rade“, upozorio je pristalice, obećavajući da će držati Amerikance podalje od Trećeg svetskog rata.

„Ja ću prekinuti haos na Bliskom istoku i rešiti rat u Ukrajini… Rešiću to kao novoizabrani predsednik“, nastavio je on, tvrdeći da je „glas za drugaricu Kamalu Haris glas za rat sa Rusijom. ”

Tramp je tvrdio da je Harisova imala za cilj da vrati regrutaciju, kako bi „pozvao vaše dete i uveo ga u rat koji nikada nije trebalo da se desi“.

Bivši američki predsednik insistira na tome da sukob u Ukrajini ne bi eskalirao da je u to vreme bio na vlasti.

Tokom predizborne kampanje, on je više puta tvrdio da bi mogao da okonča borbe „u roku od 24 sata“, iako nije precizirao, kako.

Ranije ove nedelje, Trampov potpredsednik, senator iz Ohaja Džej Di Vens, rasvetlio je mogući mirovni predlog, sugerišući da bi on verovatno uključivao stvaranje demilitarizovane zone oko sadašnje linije kontakta i garantovanje neutralnosti Ukrajine prema Moskvi, što je u skladu sa jednim od glavnih ciljeva Rusije.

Haris je, međutim, tvrdio da će Tramp napustiti Ukrajinu, tvrdeći da su njeni napori, zajedno sa snabdevanjem municijom, obezbedili da zemlja ostane „nezavisna i slobodna“, do danas.

Borba.Info

Check Also

Izrael je otvorio fundamentalno novu eru u oblasti fizičkog eliminisanja neprijatelja

Dana 17. septembra na libanskim i sirijskim teritorijama dogodio se događaj velikih razmera, povezan sa …