Ostavljaju negativan prvi utisak, a zapravo… Evo šta se “krije” iza ovih znakova

Evo koji znakovi su, zapravo, potpuno drugačiji od prvog susreta – prave su dobrice.

Svi smo se barem jednom našli u situaciji u kojoj nam je neko na prvi pogled delovao hladno, nepristupačno ili čak neprijatno, samo da bi se kasnije ispostavilo da je ta osoba zapravo prava dobrica.

Kada je reč o astrologiji, nekoliko horoskopskih znakova ima talenat za ostavljanje negativnog prvog utiska, iako u dubini duše kriju nežna, topla i nesebična srca. U nastavku saznajte o kojim je znakovima reč.

Jarac

Ako ste ikada upoznali Jarca, možda ste osetili hladan povetarac ozbiljnosti i profesionalnosti čim su ušli u prostoriju.

Osobe rođene u ovom znaku često deluju rezervisano, gotovo kao da su zauzeti planiranjem sledeće poslovne strategije, čak i kad su na opuštenom druženju. Njihova posvećenost radu i disciplina može učiniti da na prvi pogled deluju distancirano i hladno.

Oni su zapravo prava nežna bića koja, kad ih bolje upoznate, pokazuju neverovatnu lojalnost i brižnost prema onima koje vole.

Njihov ozbiljan prvi utisak samo je maska koju nose da bi zaštitili svoju osetljivu unutrašnju stranu. Kada jednom zaradite njihovo poverenje, otkrićete prijatelja na kojeg se uvek možete osloniti.

Iako ne vole previše da pokazuju emocije, Jarčevi će biti oni koji će vam pomoći kad vam je najpotrebnije, a njihova ljubaznost i predanost traje ceo život.

Škorpija

Prodorna prisutnost i misteriozan pogled Škorpije mogu vas uplašiti, već na prvom susretu.

Čini se kao da Škorpija može prozreti sve vaše tajne jednim pogledom, a njihov intenzivan način komunikacije može delovati zastrašujuće. Ponekad se čini da imaju zid oko sebe i da ih nije briga šta drugi misle, šta ih može učiniti nepristupačnima i hladnima, na prvi utisak.

Ali ispod te fasade krije se osoba dubokih emocija i ogromnog srca.

Škorpije su neverovatno brižne i lojalne prema onima koje vole, iako će vam trebati malo vremena da doprete do te njihove mekše strane.

Oni su znak koji ozbiljno shvata prijateljstvo i veze; jednom, kada se povežu s vama, postaju vaša najveća podrška.

Njihova strast za životom i snažna emotivna strana čine ih neverovatno toplim i saosećajnim prijateljima, iako im prvi utisak može reći suprotno.

Devica

Kada prvi put upoznate Devicu, možda ćete se osećati kao da ste na intervjuu za posao.

One primećuju sve detalje i ne boje se da daju svoje mišljenje, čak i ako to znači da će vam skrenuti pažnju, na nešto što ne radite najbolje. To ponekad može ostaviti utisak da su previše zahtevne ili nepristupačne.

Ali istina je daleko od toga. Device su neverovatno velikodušne i brižne, pogotovo kad je reč o njihovim prijateljima i voljenima.

Njihova potreba za savršenstvom proizlazi iz želje da svi oko njih budu srećni i uspešni.

Device su one koje će vam pomoći da organizujete haos u vašem životu, a njihova praktična priroda znači da će uvek biti uz vas, kada vam zatreba konkretan savet ili pomoć. Oni su ti tihi heroji koji brinu o svima ali ne traže puno zauzvrat – samo iskreno prijateljstvo.

Lav

Kad Lav uđe u prostoriju, nemoguće ga je ne primetiti. Njihova energija, samopouzdanje i pomalo drska pojava mogu na prvi pogled delovati zastrašujuće ili previše dominantno.

Lavovi vole biti u centru pažnje, a njihova ljubav prema dramatizovanju i isticanju ponekad može ostaviti utisak da su previše usredsređeni na sebe i svoje potrebe.

Međutim, lavovi su jedni od najvelikodušnijih i najlojalnijih prijatelja koje možete imati. Ispod te hrabre i samouverene spoljašnjosti krije se srce koje žudi za ljubavlju i podrškom, a lav će uvek biti tu da pruži isto onima do kojih mu je stalo.

Njihova velikodušnost nema granica i jednom, kada vam lav postane prijatelj, biće uz vas kroz sve životne uspone i padove. Vole da čine svoje prijatelje srećnima, a njihovo srce je toliko veliko da ima mesta za sve.

Check Also

Prvaci baleta Boljšoj teatra nastupili posle pola veka u Beogradu, ispraćeni ovacijama!

  Prvaci i solisti baleta Boljšoj teatra uz pratnju muzičara Beogradske filharmonije, a pod dirigentskom …