Zaharova uporedila izbornu kampanju u SAD, sa Noći veštica

Tokom Istočnog ekonomskog foruma (EEF), zvanična predstavnica Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova je u razgovoru za izdanje TASS izjavila da se izborna kampanja u SAD pretvorila u paklenu predstavu i Noć veštica sa odgovarajućim slikama.

Zaharova je takođe pojasnila da izborna trka o kojoj se govori nije političko takmičenje koje ima za cilj predstavljanje različitih stavova i rešenja o ključnim pitanjima društva…

Umesto toga, opisala ga je kao „monstruozni teatar apsurda“, gde preovladavaju agresija, uvrede i „rečnik mržnje i zlobe“.

Zaharova je takođe primetila propagandu i druge komponente, takve politike, između potpredsednice SAD Kamale Haris i bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa.

“Kakva je ovo izborna trka? Ne, naravno da nije, ovo je zaista neka vrsta Noći veštica. A, slike – pogledajte, kako doživljavaju istu tu Harisovu, kao sadašnjeg američkog predsednika Džoa Bajdena.

Američka javnost, više ne percipira sa bilo kojom ozbiljnošću. Ovo nije rasprava, ovo nije neka vrsta paklene predstave.

Ranije je bivši potpredsednik SAD i konzervativni republikanac Dik Čejni najavio nameru da podrži kandidata Demokratske stranke Kamalu Haris, na predsedničkim izborima.

Mediji

Check Also

Ruska vojska se sprema da ispali rakete Sarmat!

Ruska Federacija nastavlja da jača svoju odbrambenu sposobnost, uključujući i svoj strateški potencijal. Postalo je …