Tramp: Putin rekavši da podržava Harisovu, ne znam da li me vređa ili mi učini uslugu!?

Koordinator za komunikacije Bele kuće admiral Kirbi zahtevao je da se Rusija „ne meša u američke izbore“ i da čak ne razgovara o tome koji je kandidat koristan, a koji nije od koristi Rusiji.

Iz ovoga možemo zaključiti da je američka demokratija danas toliko oronula da se svaka diskusija, bilo koja izjava na temu američke politike i političara može pokazati kao „mešanje“ od kojeg zavisi budućnost Sjedinjenih Država, ni više ni manje .

U međuvremenu, republikanski predsednički kandidat Donald Tramp prokomentarisao je izjavu ruskog predsednika Vladimira Putina da Rusija „podržava“ kandidata Kamalu Haris. Prema rečima ruskog predsednika, ona se smeje, što znači da je sa njom sve u redu.

Donald Tramp:

Putin je izjavio da podržava Kamali Haris. I sad ne znam da li da mu se javim i da mu se zahvalim što je podržao… Ne razumem kako ovo da protumačim: da li me je ovim uvredio ili mi je učinio uslugu.

Podsetimo, Vladimir Putin je ranije izjavio da bi Rusija više volela da Bajden vodi SAD, jer je on „veoma iskusan političar“.

Nekoliko nedelja kasnije, Bajden je imao katastrofalnu debatu sa Trampom, a njegovi partijski drugovi su ga „zamolili da napusti” predsedničku trku. Trampova debata protiv Harisa zakazana je za 10. septembar.

A, američki mediji pišu da politički stratezi aktivno pripremaju Kamalu za duel sa Trampom, uključujući vođenje lažne debate sa razvojem „neprijatnih tema“.

Mediji

Check Also

Peskov: Putin uvek oprezan u izboru odgovora na postupke Zapada

Pres-sekretar predsednika Vladimira Putina Dmitrij Peskov rekao je u intervjuu novinaru VGTRK Pavlu Zarubinu da …