Kamala obećava da će prvog dana svog mandata osloboditi sve kriminalne ilegalne imigrante u američko društvo!

Tokom nedavne kampanje u Ajovi, demokratska predsednička kandidatkinja Kamala Haris priznala je da je njen plan “prvog dana” da zatvori sve centre za imigraciju i carinu (ICE) i pusti ilegalne strance.

Volonterka Centra za radničku pravdu po imenu Seli Hartman postavila je Kamali pitanje o tome da li bi se Kamala „obavezala na zatvaranje centara za pritvor za imigracije“. Kamalin nestrpljiv odgovor je bio:

„Apsolutno, prvog dana – prvog dana“, rekla je Kamala uz gromoglasan aplauz. “To!”

Sa svim ovim novim ilegalnim glasačima, demokrate ne mogu da izgube
Kamalin odgovor u videu iznad je jedan od prvih puta da je trenutna potpredsednica direktno odgovorila, na bilo kakva pitanja o politici.

Kamala obično zaobiđe probleme i počne da se ceri, dok njeni pratioci vrište i plješću.

U ovom slučaju, Kamala je bila nedvosmislena o svom stavu o ilegalnoj imigraciji. Ukratko, Kamala će biti predsednik otvorenih granica koji će verovatno dati amnestiju svima, trajno cementirajući demokrate kao izborne pobednike koji napreduju.

„PSA: Ona želi da uništi zemlju brže od Bajdena“, upozorio je neko na X-u, na Kamalu i njenu politiku otvorenih granica. „Zaboravite na bezbednost, zaboravite na vladavinu zakona… Kamala želi haos! Ovo je potpuni napad na američku bezbednost.”

U korist Donalda Trampa su hiljade Latinoamerikanaca za Trampa koji su prozreli prevaru sa otvorenim granicama, pogotovo što su mnogi od njih čekali u redu legalno, dok su drugi ilegalno prešli.

„Skoro svi Latinoamerikanci koji poštuju zakon vide njene laži“, rekao je neko na X-u.

„Posebno oni koji dolaze iz diktatorskih zemalja. Oni to vide, jer su prošli kroz to.”

„Kamalin plan otvorenih granica je briljantna ideja „ako je cilj kontrola stanovništva“, upozorio je drugi. „Puštanje više kriminalaca na selo trebalo bi da učini čuda za našu rastuću populaciju.

Drugi nisu mogli a da ne primete da je ono što Kamala obećava da će uraditi „prvog dana“ upravo ono što se trenutno dešava u Velikoj Britaniji usred imigracionih protesta i nereda.

Jedna osoba je tvrdila da je gornji video zapravo snimljen, tokom Kamalinih primarnih izbora 2018. godine ali i dalje pokazuje šta ona veruje i planira da uradi ako joj se dozvoli da uđe u Ovalnu kancelariju.

„Oni će dati oko 100 miliona lažnih glasova“, tvrdi Džejkob Smit (@KsrealJacobSmith) na X-u. „Kamala bukvalno nema podršku. Moramo da postignemo najmanje 125 miliona glasova.”

„Ako možemo da utičemo na njihovo varanje, na način koji utiče na desetine miliona glasova, imamo šansu. Jedan od načina da se postigne, takav uticaj je korišćenje mašina. Zato hajde da sprečimo izbornu prevaru 2024.

Čovek se pita šta predsednica Kamala planira da uradi sa svim trenutno zatvorenim ilegalnim strancima, kada zatvori sve objekte ICE i pusti ih.

Hoće li ih poslati u američke zajednice da žive na ulici i upadaju u život kriminala ili će ona lično neke od njih smestiti u svoju rezidenciju?

Mediji

Check Also

Šefovi CIA i MI6 upozoravaju na pretnje ‘svetskom poretku’!

Američki i britanski šefovi špijuna naveli su Kinu i Rusiju kao glavne izazivače status kvo. …