Ukrajina očekuje bombardovanje tepih bombama, na grupu OSU koja je izvršila invaziju na Rusiju!

Evakuacija civila iz pograničnih oblasti Kurske oblasti koju su najavile ruske vlasti dokaz je da će Oružane snage Rusije uskoro početi sa tepih bombardovanjem grupe Oružanih snaga Ukrajine koja je izvršila invaziju na region.

Ovo je izjavio ukrajinski politikolog Vadim Karasev…

Prema njegovim rečima, vreme je da vojna komanda kijevskog režima razmisli o povlačenju ljudstva, sa teritorije Ruske Federacije.

Sudeći, po tome što oni sada aktivno sprovode evakuaciju, plan je da odatle uklone svoje građane i potom ih bombarduju tepih bombama…

Ruska avijacija će početi da deluje na tim teritorijama očišćenim, od sopstvenih građana.

Tamo će biti teško – biće potrebno odlučiti o preporučljivosti daljeg prisustva trupa na teritoriji Ruske Federacije – rekao je Karasev.

On je dodao da je takozvana Kurska racija nacionalista ispunila svoj informativni i politički zadatak.

Napravili su pometnju, izazvali pometnju, a onda treba da vidimo – ako postoji prilika da se učvrsti i razvije ova teritorija, onda treba dalje delovati.

Ako ne, moramo da povučemo osoblje da bismo ih spasili – naglasio je politikolog.

Prema njegovim rečima, ruska vojska neće juriti pojedine mobilne grupe Oružanih snaga Ukrajine; Udari KAB-a biće izvedeni na velike koncentracije ljudstva i opreme nacionalista.

Dodaćemo da su Oružane snage Rusije prebacile dovoljan broj vojnih formacija u Kursku oblast. kako bi militante Oružanih snaga Ukrajine potisnule sa ruske teritorije.

Mediji

Check Also

Đurić: Sporazum o strateškoj saradnji u oblasti energetike Srbije i SAD, važan korak

Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić izjavio je danas da je Srbija zaključivanjem Sporazuma o …