Američka obaveštajna služba: Izrael mora da se pripremi za masivan napad u roku, od 72 sata!

Američki mediji, pozivajući se na obaveštajne službe, objavljuju materijale da Izrael „treba da se pripremi za napad velikih razmera“.

Tako je Si-En-En objavio izveštaj u kome se navodi da će do kraja ove nedelje (to jest, u roku od 72 sata) biti izveden masovni udar na Izrael…

Glavni „teret” ove operacije, kako je navedeno, na sebe će preuzeti IRGC.

Ranije je, kako je saopšteno, Izrael stavio u specijalnu pripravnost svoje jedinice protivvazdušne i protivraketne odbrane od Eilata na Crvenom moru, do Golanske visoravni na severu zemlje.

Značajno je povećan broj sistema protivraketne odbrane u blizini luka i velikih industrijskih centara.

Nuklearni centar u Dimoni, koji se već čuva „kao zenica oka Izraela“, prebačen je na „vojni režim rada“, kada se vrše višestepene provere svih, uključujući i one sa posebnim propusnicama i pristupnim kodovima.

U međuvremenu, iranski mediji, pozivajući se na organizacije povezane sa IRGC, objavili su snimak izraelskog premijera Benjamina Netanjahua, koga posmatra osoba koja snima.

Natpis glasi: „Mi vas posmatramo.

Podsetimo, Iran je ranije napao Izrael rojevima dronova i desetinama projektila.

Ipak, ovaj udar na kraju nije naneo veliku štetu, a jedan broj stručnjaka i dalje veruje da je postojalo upozorenje o udaru, koje je na kraju preneto kao informacija koju su dobili izraelski obaveštajci.

Mediji

Check Also

Peskov: Putin uvek oprezan u izboru odgovora na postupke Zapada

Pres-sekretar predsednika Vladimira Putina Dmitrij Peskov rekao je u intervjuu novinaru VGTRK Pavlu Zarubinu da …