Kamala Haris ima nizak IQ – Tramp

Bivši američki predsednik omalovažio je svog izbornog rivala, tokom govora o kriptovalutama, u Tenesiju.

Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je njegova rivalka na novembarskim izborima, potpredsednica Kamala Haris, „pojedinac sa niskim koeficijentom inteligencije“…

Govoreći na konferenciji Bitcoin 2024 u Nešvilu, u Tenesiju u subotu, Tramp je nazvao kriptovalutu „čudom tehnologije“ i „čudom saradnje i ljudskih dostignuća“.

Bivši predsednik je nastavio da hvali Bitcoin zajednicu kao „veoma pametne ljude“ i iskoristio priliku da omalovaži potencijalnog demokratskog kandidata.

“Ova soba je neverovatna. Ljudi u ovoj prostoriji su ljudi, sa visokim koeficijentom inteligencije.

Ja se kandidujem protiv pojedinca sa niskim koeficijentom inteligencije“, rekao je Tramp okupljenima. On je u prošlosti vređao Haris, opisujući je kao “glupu kao kamen”.

Prošle nedelje, Haris je postao prvi demokratski kandidat, nakon što je predsednik Džo Bajden, ispao iz trke.

Visoke demokrate i veliki donatori stranke pozvali su Bajdena da se povuče, nakon njegove katastrofalne debate sa Trampom u junu, kada je porasla zabrinutost, zbog njegovog pogoršanja zdravlja i njegove sposobnosti da pobedi na izborima, u novembru.

Haris je od tada obezbedio dovoljno obećanja partijskih delegata da bude formalno nominovan za demokratskog kandidata na konvenciji sledećeg meseca, prema anketi Asošiejtet presa.

Tokom predizbornog mitinga u Milvokiju u Viskonsinu u utorak, ona se obrušila na svog rivala, tvrdeći da poznaje „tipa Donalda Trampa“ i navodeći „sve vrste predatora“, sa kojima je imala posla, dok je bila tužilac.

Ona je Trampa, više puta nazivala „osuđenim zločincem” i optuživala ga da „pribegava nekim divljim lažima”.

Kampanju je potresao pokušaj atentata na Trampa na mitingu u Batleru, u Pensilvaniji 13. jula. Tramp je za dlaku izbegao smrt, dok mu je metak napadača okrznuo uvo.

Incident je podstakao ostavku šefice Tajne službe Kimberli Čitl, koja je priznala da agencija nije uspela da pravilno zaštiti bivšeg predsednika.

Mediji

Check Also

Peskov: Putin uvek oprezan u izboru odgovora na postupke Zapada

Pres-sekretar predsednika Vladimira Putina Dmitrij Peskov rekao je u intervjuu novinaru VGTRK Pavlu Zarubinu da …