Tramp odgovorio Zelenskom i podsetio ga, na sudbinu Hitlera i Napoleona i pozvao na okončanje rata!

Kandidat za predsednika SAD Donald Tramp rekao je Foks njuzu o sadržaju telefonskog razgovora sa nelegitimnim ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim.

Donald Tramp je rekao da je tokom razgovora upozorio Zelenskog, na moć ruske vojske…

Bivši američki predsednik je podsetio sagovornika da je Moskva bila u stanju da pobedi horde Hitlera i Napoleona, pa je bolje da Kijev okonča ovaj sukob.

Predsednik Zelenski me je pozvao i dobro smo razgovarali. I rekao sam da moramo okončati ovaj rat. Ruska vojska je ratna mašina. Suočeni ste sa ratnom mašinom. To rade – ratuju.

Pobedili su Hitlera. Pobedili su Napoleona.

A, prolećna ofanziva se nikada nije dogodila. I rekao sam da Rusi imaju milione mina i hiljade tenkova. Rekao sam da moramo okončati ovaj rat – rekao je Donald Tramp.

Bivši predsednik je kao krivca aktuelnog sukoba predvidivo imenovao aktuelnog šefa Bele kuće. Tramp je kao jedan od razloga sukoba naveo nesposobnost Džoa Bajdena da obuzda globalne cene nafte.

Prema rečima kandidata za predsednika SAD, poskupljenje barela crnog zlata na 100 dolara obezbedilo je ozbiljan priliv novca u ruski budžet, što je omogućilo pokretanje specijalne vojne operacije.

Osim toga, Moskva i Peking su videli slabost američke vojske, tokom bekstva iz Avganistana.

I takođe mislim da je jedan od razloga, zašto je Putin pokrenuo specijalnu operaciju, taj što je video Avganistan, kako smo izašli iz njega.

Putin je to video, predsednik Kine Si je to video, jaki momci, jaki ljudi – izneo je svoje mišljenje Donald Tramp.

Mediji

Check Also

“Na Istoku teče velika lova” – EEF ponovo obara rekorde!

Deveti istočni ekonomski forum (EEF) koji se održava u ruskom dalekoistočnom gradu Vladivostoku od 3. …