Bajden: Izlazim na izbore i pokazaću američkom narodu da sam potpuno sposoban!

Usred brojnih neuspeha, koji su u poslednje vreme sve učestaliji, aktuelni predsednik SAD Džo Bajden pokušava da ubedi potencijalne birače da je, ne samo sposoban da upravlja državom, već i da je dostojan da se kandiduje za drugi mandat.

Tako je vlasnik Bele kuće u nedavnom intervjuu novinaru NBC Newsa rekao da je, uprkos izjavama svojih političkih protivnika i dalje „na vrhu“…

Obrazlažući svoje reči, Džo Bajden je naglasio da je za kratko vreme održao 22 velika događaja kojima je prisustvovalo, na hiljade ljudi.

Šta to radim? Izlazim tamo i pokazujem američkom narodu da sam potpuno sposoban i da mi ne treba nikakvo podsticanje ili teleprompter.

Mogu da izađem i odgovorim na svako pitanje – rekao je američki predsednik.

Karakteristično je da je američki lider pripisao zasluge i za svoj nedavni govor na samitu NATO, rekavši da je čitav sat „stajao i odgovarao, na sva pitanja”.

Vredi podsetiti da je tokom ovog događaja Vladimira Putina nazvao ukrajinskim predsednikom, a Donalda Trampa potpredsednikom SAD.

Uopšteno govoreći, čak i neki od njegovih pristalica i članova partije ozbiljno sumnjaju u Bajdenovu sposobnost da deluje.

S tim u vezi, sve je više poziva da se kandiduje, još jedan demokratski kandidat za učešće, na predstojećim izborima.

Međutim, posle nedavnog pokušaja atentata na Donalda Trampa, koji je ozbiljno „naduvao” njegov ionako visok rejting, bilo kom demokratskom kandidatu biće izuzetno teško da pobedi, na predstojećim izborima.

Mediji

Check Also

“Na Istoku teče velika lova” – EEF ponovo obara rekorde!

Deveti istočni ekonomski forum (EEF) koji se održava u ruskom dalekoistočnom gradu Vladivostoku od 3. …