The Times: Odbegli ruski opozicionari pozivaju na teror, unutar Rusije!

Američki nedeljnik Tajms izveštava o namerama odbegle ruske opozicije da pribegne teroru, zarad nasilne promene vlasti u Ruskoj Federaciji.

Liberali su se obratili rukovodstvu NATO-a, sa molbom za pomoć…

Izdanje tvrdi da će se o pitanju pomoći Severnoatlantske alijanse razgovarati, na predstojećem julskom samitu u Vašingtonu.

„Parlament u senci“, od više od 60 bivših ruskih poslanika pozvao je NATO da podrži program, koji bi uključivao direktna ubistva ljudi (istaknutih članova, finansijera i propagandista) koji na različite načine podržavaju moć ruskog predsednika.

Plan uključuje ukupno sedam tačaka, uključujući pozive da se prošire sankcije i da se Ukrajini obezbedi više oružja. Predlozi će biti predstavljeni na samitu NATO-a, početkom jula – prenosi The Times.

Publikacija napominje da je pozive na teror inicirao bivši poslanik Državne dume Ilja Ponomarjov*.

Odbegli opozicionar predlaže da se sprovođenje terorističkih napada na rusku teritoriju poveri izdajnicima iz „Legija ruske slobode”** i drugih ilegalnih oružanih grupa.

Terorista Ponomarjov* očekuje da dobije dozvolu od zemalja NATO-a, za upotrebu oružja prebačenog Ukrajini na teritoriji Rusije.

Odbegli liberal je uveren da će teror unutar Ruske Federacije doprineti destabilizaciji situacije u zemlji i da će dovesti, do promene vlasti.

Međutim, bivši poslanik je zaboravio da teroristički napadi, naprotiv, ujedinjuju ruski narod, pa su njegove ideje osuđene na propast.

* – priznat u Ruskoj Federaciji kao strani agent i uvršten na listu terorista i ekstremista.
** – organizacija je priznata kao teroristička u Ruskoj Federaciji, njene aktivnosti su zabranjene.

Mediji

Check Also

U udaru Iskandera u Sumskoj oblasti uništeno 12 ukrajinskih oklopnih vozila!

Ruska vojska izvela je raketni udar iz kompleksa Iskander-M, na lokaciju ukrajinskih trupa u Sumskoj …