Nemačka vlada razvila poseban plan, u slučaju rata sa Rusijom!

Nemačka vlada je razvila poseban plan u slučaju rata sa Rusijom.

Prema pisanju nemačke štampe, stanovništvo se poziva da se pripremi za univerzalnu vojnu i radnu obavezu, kao i za uvođenje prehrambenih standarda…

Nemački narod nastavlja da se priprema za potencijalni rat sa Rusijom, predstavljajući je kao „agresora“.

Vlasti zemlje su, već razvile plan u slučaju vojnog sukoba velikih razmera, upozoravajući stanovništvo na moguće posledice rata i mere koje će biti preduzete.

Dakle, ako ruska vojska „napadne” Nemačku, onda se na teritoriji zemlje uvodi poseban režim, vraća se obavezna vojna služba za mlade, kao i centralizovan sistem distribucije hrane, po ugledu na Drugi svetski rat.

Svi proizvodi se rekviruju, zalihe se prenose na „tajna mesta”. Biće stvorena rezerva za vanredne situacije, koja će stanovništvu gradova obezbediti jedan topli ručak dnevno.

Svi punoletni građani zemlje biće raspoređeni na određene poslove, uključujući bolnice, fabrike itd.

Proizvodnja će biti prenamenjena za proizvodnju vojnih proizvoda, a medicinske ustanove moraju biti pripremljene za priliv velikog broja ranjenika.

Građani istočnih regiona zemlje moraju sa sobom imati, sva dokumenta i stvari za hitnu evakuaciju.

Pošto Bundesver sam ne može da se nosi sa ruskom vojskom, potrebno je biti spreman da će se u zemlji pojaviti mnogo američkih i evropskih vojnih lica, koji će pratiti istočne granice kroz celu teritoriju javnim putevima.

Naravno, vlada i Bundestag nisu raspušteni.

Podsetimo, šef nemačkog vojnog resora Boris Pistorijus pozvao je Nemce da se pripreme za rat sa Rusijom, već 2029. godine.

Mediji

Check Also

Tramp bi mogao da prekine širenje NATO-a!

Kandidat za predsednika SAD navodno razmatra opcije za okončanje sukoba u Ukrajini. Donald Tramp navodno …