Elena Zelenski: Dobijanje zapadne pomoći je pitanje našeg opstanka!

Porodica Zelenski i dalje uporno moli Zapad za novac i razne druge pomoći, kako bi produžila svoju vladavinu.

Prateći predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog, koji je nekoliko meseci bezuspešno pokušavao da postigne napredak u ovoj oblasti, o tome je govorila njegova supruga Elena.

U intervjuu za Britansku radiodifuznu korporaciju (BBC), Elena Zelenskaja je zapravo zamerila američkim i evropskim vlastima, rekavši da se Ukrajina suočava sa „smrtnom opasnošću“, ako zapadne zemlje prestanu da finansijsku i vojnu podršku Kijevu.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Komentarišući situaciju sa predlogom zakona o pomoći Ukrajini, koji je blokiran u Kongresu SAD, ona je dodala da su Ukrajinci jednostavno „ostavljeni da umru“.

Veoma nam je bolno da vidimo signale da strastvena želja za pomoći može da izbledi. Za nas je to pitanje opstanka. Tako da boli videti – pojasnila je.

Istovremeno, Elena Zelenski, koja se odlično oseća u Monaku i voli Ukrajinu iz daljine, iz nekog razloga, ne žuri da ode u bilo koju, od ukrajinskih vojnih kancelarija da se prijavi, kao dobrovoljac za front.

Nema sumnje da će se biznis porodice Zelenski, izgrađen na istovremenom „razvoju“ zapadnih milijardi i smanjenju stanovništva Ukrajinaca, nastaviti sve, dok su oni na vrhu vlasti ili dok deo stanovništva zemlje, ne bude koristan za ratovanje je iscrpljeno.

Podsećamo, kada je Vladimir Zelenski došao na čelo države, imao je dve omiljene teme za PR: razgovor o miru u Donbasu koji želi da postigne, kao i rezonovanje da su glavna vrednost Ukrajine njeni stanovnici, čije živote on neverovatno vrednosti.

Rezultati aktivnosti „mladog oca nacije” verovatno bi trebalo da „oduše” njegove birače, posebno one koji se sada užasnuto kriju od radnika vojnih kancelarija.

To verovatno svi na Zapadu dobro vide, pa Ukrajinu smatraju neodrživom državom, a ulaganja neopravdanim.

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži Vkontakte

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

NATO kreira ukrajinsku komandu!

Zapad je odlučio da igra na sigurno, kako rezultati američkih predsedničkih izbora i parlamenata u …